Bedrijfsriolering

Intensieve eendaagse cursus Bedrijfsriolering

Bedrijfsriolering. Uit het zicht en onder de grond. Nodig voor de afvoer van afvalwater uit processen en regenwater dat valt op terreinen. Deze riolering moet gesloten zijn om bodemverontreiniging te voorkomen. Daar is niet alles mee gezegd. In geval van een calamiteit zoals een procesincident, brand, overstroming, wolkbreuk komen daar aanvullende eisen bij. Bedrijfsriolering verschilt daarom van gewone riolering.

Tijdens deze eendaagse intensieve cursus laten we dat zien. Wet- en regelgeving, richtlijnen, normen en de dagelijkse praktijk komen daarbij aan de orde en worden ook in het actuele kader geplaatst. Een aanrader dus voor iedereen die “meer zicht” op de bedrijfsriolering wil hebben.

Bedrijfsriolering
Cursus & datum: *

 

 

Factuurgegevens:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.