Duurzame bouwfysica in woningbouw en utiliteit

Tweedaagse praktijkcursus – Duurzame bouwfysica in woningbouw en utiliteit

Menigeen heeft de mond vol over “duurzaam bouwen”, maar wat is het eigenlijk? Men leest over passief huis, cradle 2 cradle, zelfregulerende ventilatie, suskasten, ZTA, enz. Wat houden deze begrippen in? Wat is het verschil tussen CO2-neutraal, energie-nul en klimaatneutraal? De stiltewoning en de frisse school; wat heeft dit alles te maken met duurzaamheid en wanneer zijn materialen en technieken duurzaam?Voorgaande deelnemers aan de cursus Duurzame Bouwfysica (bouwkundigen van woningbouwcorporaties, adviesbureaus en overheden) waardeerden deze cursus met gemiddeld een 8,5 en prijzen vooral de praktische tips en bruikbaarheid. Bij de deelnemers wordt een bouwkundige achtergrond en opleiding voorondersteld; centraal staat een “duurzame opfrissing” van bouwkundige kennis! Ook wordt er vooruit gekeken naar het nieuwe Bouwbesluit en de consequenties hiervan.

Duurzame bouwfysica in woningbouw en utiliteit
Cursus & datum: *

 

 

Factuurgegevens:

Annuleringsvoorwaarden

Bij schriftelijke annulering tussen 4 en 2 weken voor de datum van deze cursus wordt € 45,- administratiekosten in rekening gebracht.

Indien u binnen 2 weken voor de datum van de bijeenkomst annuleert, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht en wordt na ontvangst van betaling de documentatie toegezonden.

Bij verhindering mag een vervanger van uw inschrijving gebruik maken.